Ga naar ComputertypenGa naar TekstverwerkenGa naar NederlandsGa naar NederlandsGa naar NotulerenGa naar Privélessen

Blindtypen voor scholieren

Er is een speciale cursus voor scholieren. Er wordt lesgegeven op de computers van de school. Het lesmateriaal bestaat uit een speciaal typelesprogramma dat ook zeer geschikt is voor kinderen met dyslexie. Dit programma is geheel webbased: er kan dus altijd en overal geoefend worden mits er een internetverbinding is.

Al na acht lessen beheers je het volledige toetsenbord met tien vingers blind. Daarna leer je werkstukken maken met Word of Google Documenten. De typevaardigheid voeren we op naar minimaal 120 aanslagen per minuut. We leiden op voor een officieel branche-erkend diploma: www.hetcbt.nl.

Blind typen is ook goed voor je taal! Het uitgebreide onderzoeksrapport kunt u hier opvragen.

De cursussen starten weer in september 2019. Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen.

Cursusplaatsen:

Basisschool St. Radboud, obs De Zuidwester, Elckerlyc, Willibrordschool Heiloo, Basisschool De Kerkuil Limmen, obs De Achtbaan Voorhout en op de eigen locatie. 

Thuiscursus computertypen

Als je om wat voor reden dan ook geen gelegenheid hebt om in groepsverband typelessen te volgen, dan hebben wij speciaal voor jou een thuiscursus. Lees meer.

Blindtypen (basis)scholen

Start: september 2019
van maandag t/m vrijdag op diverse locaties.
15 lessen: € 187,50 incl. lesmateriaal Word, Google Documenten.
Thuiscursus met begeleiding via internet: € 109 start ieder moment.
lees meer...

Even voorstellen

Joeke SpieringsJoeke Spierings is staatsgediplomeerd opleider en oprichter van Spierings opleidingen. Al op haar 18de gaf ze les.
lees meer...