Ga naar ComputertypenGa naar TekstverwerkenGa naar NederlandsGa naar NederlandsGa naar NotulerenGa naar Privélessen

Typen? Leuk!

Naast dat goed kunnen typen erg handig is, is het ook nog eens ontzettend leuk! Want als je goed kan typen dan ben je veel sneller klaar met je werkstuk, het voorbereiden van je boekbespreking of met de opdracht tijdens computerles. Handig toch?

Waarom is typen belangrijk?

Als je goed hebt leren typen, hoef je niet meer na te denken waar de letters zitten: het gaat vanzelf. Al op de basisschool, maar zeker ook gedurende je tijd op het middelbaar onderwijs en vervolgstudies wordt je gevraagd de werkstukken, verslagen e.d. getypt in te leveren. Ook de meeste toetsen worden digitaal afgenomen. Wat is het dan toch heerlijk als je dat snel en goed kunt. Je scoort beter en je hebt meer tijd over voor andere, ook belangrijke zaken.

Wat is goed typen?

Om te weten wat goed typen is, is het eigenlijk belangrijk om te weten wat 'niet goed' typen is: Kijk eens naar de volgende twee filmpjes:

En vergelijk dit nu eens met het volgende filmpje:

Nu zal de keus om een goede typecursus te volgen niet zo moeilijk meer zijn. Natuurlijk kost dit tijd, energie en geld, maar je hebt er je hele leven plezier van. Het wordt jouw vaardigheid die niemand meer van je af kan nemen!

Blindtypen (basis)scholen

Start: september 2019
van maandag t/m vrijdag op diverse locaties.
15 lessen: € 187,50 incl. lesmateriaal Word, Google Documenten.
Thuiscursus met begeleiding via internet: € 109 start ieder moment.
lees meer...

Even voorstellen

Joeke SpieringsJoeke Spierings is staatsgediplomeerd opleider en oprichter van Spierings opleidingen. Al op haar 18de gaf ze les.
lees meer...