Spierings: sterk in goed onderwijs

Staatsgediplomeerd | CBT-keurmerk | CRKBO

Blindtypen voor scholieren

Bij deze cursus wordt er lesgegeven op de computers van de school. Het lesmateriaal bestaat uit een speciaal typelesprogramma dat ook zeer geschikt is voor kinderen met dyslexie. Dit programma is geheel webbased: er kan dus altijd en overal geoefend worden mits er een internetverbinding is.

Al na acht lessen beheers je het volledige toetsenbord met tien vingers blind. Daarna leer je werkstukken maken met Word Online of Google Documenten. De typevaardigheid voeren we op naar minimaal 120 aanslagen per minuut. We leiden op voor het branche-erkend diploma typen/Word en Google Docs van het CBT: www.hetcbt.nl.

De cursussen starten weer in september 2022. Je kunt je nu al aanmelden:

Cursusplaatsen:

Basisschool St. Radboud, De Zuidwester, Elckerlyc, Willibrord Heiloo, De Kerkuil Limmen, Obs Syncope Almere en Annie M.G. Schmidtschool Den Haag. 

Als je om wat voor reden dan ook geen gelegenheid hebt om in groepsverband typelessen te volgen, dan hebben wij speciaal voor jou een thuiscursus. Lees .

Typevaardigheid

Start: september 2022
van maandag t/m vrijdag op diverse locaties.
15 lessen: € 189 incl. licentie TypeWorld en lesmateriaal Word Online of Google Documenten.
Thuiscursus met begeleiding via internet: € 99 start ieder moment.
lees meer...

Even voorstellen

Joeke SpieringsJoeke Spierings is staatsgediplomeerd opleider en oprichter van Spierings opleidingen. Al op haar 18de gaf ze les.
lees meer...