Ga naar ComputertypenGa naar TekstverwerkenGa naar NederlandsGa naar NederlandsGa naar NotulerenGa naar Privélessen

Blindtypen voor scholieren

Bij deze cursus wordt er lesgegeven op de computers van de school. Het lesmateriaal bestaat uit een speciaal typelesprogramma dat ook zeer geschikt is voor kinderen met dyslexie. Dit programma is geheel webbased: er kan dus altijd en overal geoefend worden mits er een internetverbinding is.

Al na acht lessen beheers je het volledige toetsenbord met tien vingers blind. Daarna leer je werkstukken maken met Word, Word Online of Google Documenten. De typevaardigheid voeren we op naar minimaal 120 aanslagen per minuut. We leiden op voor het branche-erkend diploma typen/tekstverwerken: www.hetcbt.nl.

Blind typen is ook goed voor je taal! Het uitgebreide onderzoeksrapport kunt u hier opvragen.

De cursussen starten weer in september 2021. Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen.

Cursusplaatsen:

Basisschool St. Radboud, obs De Zuidwester, Elckerlyc, Willibrordschool Heiloo, Basisschool De Kerkuil Limmen, Capelse Scholenvereniging Capelle a/d IJssel, Annie M.G. Schmidtschool Den Haag en op de eigen locatie in Voorhout. 

Thuiscursus computertypen

Als je om wat voor reden dan ook geen gelegenheid hebt om in groepsverband typelessen te volgen, dan hebben wij speciaal voor jou een thuiscursus. Lees meer.

Typen/tekstverwerken

Start: september 2021
van maandag t/m vrijdag op diverse locaties.
15 lessen: € 189 incl. licentie TypeWorld en lesmateriaal Word (Online), Google Documenten.
Thuiscursus met begeleiding via internet: € 109 start ieder moment.
lees meer...

Even voorstellen

Joeke SpieringsJoeke Spierings is staatsgediplomeerd opleider en oprichter van Spierings opleidingen. Al op haar 18de gaf ze les.
lees meer...