Spierings: sterk in goed onderwijs

Staatsgediplomeerd | CBT-keurmerk | CRKBO

Typevaardigheid en Word Online/Google Docs

Goede typevaardigheid is in dit digitale tijdperk erg belangrijk. Als je goed kunt typen, kun je je volledig op de inhoud richten. Een branche-erkend typediploma halen? Dat kan bij Spierings Opleidingen!

Lees meer: Typevaardigheid

Word Online en Google Docs

Leer in korte tijd alle belangrijke functies van deze tekstverwerkers. Efficiënt voor het schrijven van brieven, rapporten, werkstukken enzovoort.

Lees meer: Word Online of Google Docs

Notuleren

Er wordt heel wat vergaderd in Nederland. Velen kunnen zich een leven zonder vergaderingen zelfs niet voorstellen. Tijdens deze cursus leer je het samenvatten tijdens een vergadering tot het uitwerken van goed leesbare notulen.

Notuleren

Zakelijk Nederlands 

Vind je het ook zo lastig zakelijke brieven of e-mails te schrijven? Wil je nu ook wel eens alles weten over spelling en stijl? Dan ben je bij Spierings aan het goede adres.

Nederlands

Nederlands NT2

Dutch for foreigners

Ben je in Nederland om te studeren of te werken en wil je de taal daarom goed leren? Dan past de Nederlands NT2 helemaal bij jou. Deze cursus is overeenkomstig het ERK (Europees Referentiekader). 

NT2 voor anderstaligen

 

 

 

Typevaardigheid

Start: september 2022
van maandag t/m vrijdag op diverse locaties.
15 lessen: € 189 incl. licentie TypeWorld en lesmateriaal Word Online of Google Documenten.
Thuiscursus met begeleiding via internet: € 99 start ieder moment.
lees meer...

Even voorstellen

Joeke SpieringsJoeke Spierings is staatsgediplomeerd opleider en oprichter van Spierings opleidingen. Al op haar 18de gaf ze les.
lees meer...