Spierings: sterk in goed onderwijs

Staatsgediplomeerd | CBT-keurmerk | CRKBO

NT2 - Nederlands voor Anderstaligen

Dutch for foreigners

Ben je in Nederland om te studeren of te werken en wil je de taal daarom goed leren? Dan past de cursus Nederlands NT2 helemaal bij jou. Deze cursus leidt op voor het staatsexamen en is overeenkomstig het ERK (Europees Referentiekader). De taalcursus is geschikt voor de absolute beginners en zij die de basis van de Nederlandse taal al beheersen en deze willen verbeteren. Tijdens de cursus NT2 werk je onder leiding van een docent uit het boek Nederlands in Gang. Dit boek biedt ook de mogelijkheid om uitgebreid online te oefenen met je eigen account.

Wil jij Nederlands leren of verbeteren? Vraag dan een om een intake, waarmee je niveau bepaald kan worden. NT2 is een intensieve cursus. Je krijgt acht weken twee keer per week les van anderhalf uur. Doordat er in kleine groepen gewerkt wordt, zul je al snel vooruitgang boeken. Wel moet je rekenen op zeker 5 tot 6 uur aan zelfstudie per week. De cursus is bedoeld voor midden- en hoogopgeleiden.

Het examen dient zelf aangevraagd te worden. Voor meer informatie klik hier.

Cursusgeld: € 295.
Lesmateriaal: Nederlands in Gang van Coutinho € 44. Geschikt voor de niveaus A0-A1 en A1-A2. Dit lesmateriaal dien je zelf aan te schaffen. 

Het minimumaantal deelnemers is drie.

Dag en tijd:
De lessen worden in onderling overleg gegeven.

 

Typevaardigheid

Start: september 2022
van maandag t/m vrijdag op diverse locaties.
15 lessen: € 189 incl. licentie TypeWorld en lesmateriaal Word Online of Google Documenten.
Thuiscursus met begeleiding via internet: € 99 start ieder moment.
lees meer...

Even voorstellen

Joeke SpieringsJoeke Spierings is staatsgediplomeerd opleider en oprichter van Spierings opleidingen. Al op haar 18de gaf ze les.
lees meer...