Spierings: sterk in goed onderwijs

Staatgediplomeerd | Keurmerk CBT-opleider | CRKBO-erkend

Typen? Leuk!

Naast dat goed kunnen typen erg handig is, is het ook nog eens ontzettend leuk! Want als je goed kan typen dan ben je veel sneller klaar met je werkstuk, het voorbereiden van je boekbespreking of met de opdracht tijdens computerles. Handig toch?

Waarom is typen belangrijk?

Als je goed hebt leren typen, hoef je niet meer na te denken waar de letters zitten: het gaat vanzelf. Al op de basisschool, maar zeker ook gedurende je tijd op het voortgezet onderwijs en vervolgstudies wordt je gevraagd de werkstukken, verslagen e.d. getypt in te leveren. Ook de meeste toetsen worden digitaal afgenomen. Wat is het dan toch heerlijk als je dat snel en goed kunt. Je scoort beter en je hebt meer tijd over voor andere, meer belangrijke zaken.

Wat is goed typen?

Om te weten wat goed typen is, is het eigenlijk beter om te zien wat 'niet' goed typen is. Kijk maar eens naar het volgende filmpje. Wat zou sneller gaan? Twee of tien vingers?

 

 

 

 

Typevaardigheid

Start: september 2022
van maandag t/m vrijdag op diverse locaties.
15 lessen: € 189 incl. licentie TypeWorld en lesmateriaal Word Online of Google Documenten.
Thuiscursus met begeleiding via internet: € 99 start ieder moment.
lees meer...

Even voorstellen

Joeke SpieringsJoeke Spierings is staatsgediplomeerd opleider en oprichter van Spierings opleidingen. Al op haar 18de gaf ze les.
lees meer...