Ga naar ComputertypenGa naar TekstverwerkenGa naar NederlandsGa naar NederlandsGa naar NotulerenGa naar Privélessen

Zakelijk Nederlands 

Vindt u het lastig zakelijke brieven of e-mails op te stellen? Wilt u nu ook wel eens alles weten over spelling en stijl? Dan bent u bij Spierings aan het goede adres.

In de cursus zakelijk Nederlands komen alle vormen van schriftelijke communicatie aan bod: brieven, e-mails, offertes, rapporten, notulen, nieuwsberichten etc.

Natuurlijk wordt er heel veel aandacht besteed aan spelling, grammatica en stijl en het zetten van de juiste toon. Na het volgen van deze cursus bent u in staat om geheel zelfstandig de schriftelijke communicatie in uw bedrijf of instelling te verzorgen.

Het lesmateriaal wordt op uw wensen afgestemd.

Spelling (2015)

Een speciale, korte cursus om u op de hoogte te brengen van alle spellingveranderingen die in 2015 zijn geactualiseerd. Helder en overzichtelijk krijgt u inzicht en vaardigheid in het toepassen van deze regels.

Opfriscursus Nederlands 

Velen hebben moeite met het correct spellen van de Nederlandse taal, waarbij vooral het vervoegen van werkwoorden e.d. als lastig wordt ervaren. Toch kan dit met enkele lessen worden bijgespijkerd. Als men beter kan spellen, komt ook het plezier in lezen en schrijven weer terug.

Kom in contact!

Typen/tekstverwerken

Start: februari 2022
van maandag t/m vrijdag op diverse locaties.
15 lessen: € 189 incl. licentie TypeWorld en lesmateriaal Word (Online), Google Documenten.
Thuiscursus met begeleiding via internet: € 99 start ieder moment.
lees meer...

Even voorstellen

Joeke SpieringsJoeke Spierings is staatsgediplomeerd opleider en oprichter van Spierings opleidingen. Al op haar 18de gaf ze les.
lees meer...